Κώστας Βλάσης: “Ο κ. Τσίπρας είναι αναξιόπιστος – όχι σε συναίνεση «α λα καρτ»”.

Στο Κανάλι Ε και στην εκπομπή «Εξελίξεις» του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2015 ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Βλάσης. Οι τοποθετήσεις του, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, επικεντρώθηκαν κυρίως στο θέμα της συναίνεσης, που εσχάτως ζητάει από τα άλλα κόμματα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο Κώστας Βλάσης επισήμανε το ολοφάνερο σε ολόκληρο, πλέον, τον ελληνικό λαό: Η κυβέρνηση  δεν μπορεί να ζητάει συναίνεση μόλις ένα μήνα μετά την λαϊκή ετυμηγορία και την συνεργασία της με τον κ. Καμμένο μόνο όταν είναι πολύ «στριμωγμένη», όταν βλέπει το βουνό των προβλημάτων που η ίδια, προπαντός, δημιούργησε. Την ίδια ώρα, στο χώρο της Παιδείας με κάθε ευκαιρία ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «συνδικαλιστικοποιήσει» τα πάντα, καταργώντας μάλιστα  την Αριστεία στα σχολεία.  Στο χώρο της Υγείας πρώτο μέλημα των κυβερνώντων, μόλις προχθές, ήταν με μια αξιολόγηση – παρωδία να μεθοδεύουν ήδη την αποπομπή  όλων ανεξαιρέτως των διοικητών Νοσοκομείων στην Ελλάδα εξαιτίας «κακών» φρονημάτων.

 Επίσης ο βουλευτής Αρκαδίας εξέφρασε την απογοήτευσή του, διότι ο κ. Τσίπρας, ένας νέος άνθρωπος, λέει και ξελέει, ψεύδεται διαρκώς και ασύστολα σε όλα σχεδόν τα θέματα ενώπιον του συνόλου της κοινωνίας, «παίρνει πίσω» σήμερα αυτό που είπε χθες… Ψεύδη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και αντιφάσεις, που ουδείς «παλιός» πολιτικός είχε αποτολμήσει… Ακούγονται από «το νέο»… Δυστυχώς.